Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 98.

Odaberite djelatnost:

Abakus plus d.o.o.

Abakus plus je uvijek prvi pri uvođenju Oracle novosti u praksu. Proizvode najmoćnije sustave u Sloveniji. Stručnjaci su za održavanje Linux operativnih sustava, optimizaciju i administraciju Oracle baza podataka (certificiran OCP DBA), postavljanje visoko dostupnih sustava i optimizaciju rada operativnih sustava za rad Oracle baza podataka.

Aduro idea d.o.o.

Aduro idea se bavi proizvodnjom sofwerskih rješenja za telekom industriju. Osnovana od strane bivših zaposlenika telekoma iz marketing i IT odjela (iskustvo u mobilnim i fiksnim operatorima) u 2007. Više od jednog desetljeća iskustva u mobilnoj industriji. Trenutno ima kupce u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Estoniji, Litvi, Latviji.

Algebra d.o.o.

Biti prvi izbor u obrazovanju odraslih, misija je i zadatak Algebre u koji se ulaže sav trud.

Osnovne vrijednosti na kojima je zasnovana naša strategija su: zadovoljstvo klijenata, vrhunska kvaliteta usluge i izgrađen odnos prema partnerima. Naš je cilj stalno povećanje tržišnog udjela uz postizanje još višeg stupnja kvalitete usluga i prepoznatljivosti škole. Inovativnost, timski rad, fokusiranje na probleme i njihovo rješavanje te povjerenje temelji su kojima ostvarujemo zacrtane ciljeve.

Allianz d.d.

Allianz Grupa je jedna od najvećih i najcjenjenijih svjetskih financijskih institucija. Mi smo jedna internacionalna mreža sa jakim brandovima i prvorazrednim proizvodima te jedini Njemački osiguratelj u Hrvatskoj.

APIS IT

APIS IT je pravni slijednik Gradskog zavoda za automatsku obradu podataka (GZAOP)

Cilj APIS IT-a je zadržati vodeću ulogu u isporuci kvalitetno osmišljenih i integriranih usluga i servisa i tehnološko vodstvo u suvremenim tehnologijama uspostavom centara kompetencije.

Asseco SEE d.o.o.

Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) grupa je jedna od najvećih IT tvrtki koja se bavi proizvodnjom i implementacijom vlastitih softverskih rješenja i usluga u jugoistočnoj Europi i Turskoj. Tvrtka pruža IT rješenja za različite industrije, uključujući financije, plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije. Od listopada 2009. godine Asseco SEE grupa izlistana je na Varšavskoj burzi. Tvrtka ima preko 1.400 zaposlenika u 13 zemalja širom svijeta. Od petnaest najvećih banaka u jugoistočnoj Europi, deset njih su klijenti Asseco SEE grupe.

AZ d.o.o

Allianz ZB d.o.o. društvo za upravljanje AZ obveznim mirovinskim fondom i Allianz ZB d.o.o. društvo za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima imaju najveći tržišni udio u svojim segmentima tržišta mirovinskih fondova.

BCC Services d.o.o.

Misija: Činiti poslovanje pouzdanim i efikasnim vrhunskom ICT tehnologijom.
Vizija: Biti jedan od vodećih pružatelja usluga i rješenja za upravljanje životnim tijekom informacija u regiji.
Isporučit ćemo proizvode i usluge koje u potpunosti ispunjavaju zahtjeve klijenta i nadilaze njegova očekivanja - prvi put, na vrijeme i svaki put te ćemo kontinuirano unaprijeđivati naš način rada kako bismo osigurali da ono što isporučujemo bude najbolje.

Bilog d.o.o.

BiLog je IT poduzeće fokusirano na savjetovanje i razvijanje poslovnih rješenja za financijsku industriju.

Combis d.o.o.

Naša misija je u okruženju povjerenja i suradnje voditi uspješnu tvrtku, temeljenu na znanju i radu kao osnovnim vrijednostima na zadovoljstvo korisnika, zaposlenika i vlasnika.
Naša vizija je biti vodeća regionalna informatička tvrtka, s tržišno prepoznatim ICT rješenjima zasnovanim na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama.

Computech d.o.o.

Predvoditi nastajanje, objedinjavanje, poboljšanje i održavanje hrvatske infrastrukture prijenosa podataka, omogućiti dostup modernom sustavu razmjene informacije te zadovoljstvo i uspješno poslovanje korisnika u integriranim sustavima.

Croatia Airlines d.d.

Croatia Airlines nacionalna je zrakoplovna tvrtka čija je misija redovito povezivanje domovine i svijeta.