Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 98.

Odaberite djelatnost:

Croatia Lloyd d.d.

Više od 35 godina Croatia Lloyd uspješno posluje kao jedino profesionalno reosigurateljno društvo u Hrvatskoj, uvijek na usluzi domaćim osigurateljima i stranim ulagačima u Hrvatsku, kao nezaobilazna veza izmedu domaćeg i međunarodnog tržišta reosiguranja.

Croatia Osiguranje d.d.

Završetkom Drugoga svjetskog rata ime CROATIA se zamjenjuje imenom DOZ (Državni osiguravajući zavod). 1970. godine vraća se ime CROATIA. 1990. godine CROATIA postaje dioničko društvo s pretežitim udjelom državnoga vlasništva.

Dabar informatika d.o.o.

Dabar Informatika je nezavisna razvojna i konzultantska tvrtka orijentirana pružanju informatičkih usluga i rješenja s naglaskom na primjenu u financijskim institucijama. Od svog osnutka 1991. godine, iznimno domaće i međunarodno iskustvo stekli smo konzultantskim uslugama, vođenjem projekata i razvojem aplikacija za niz banaka.

Dalekovod d.d.

Vizija poduzeća Dalekovod je postati vodeće poduzeće u svojoj djelatnosti u srednjoj i jugoistočnoj Europi sa sjedištem u regiji.

Data Domain d.o.o.

Data Domain d.o.o. “remote 24/7” pruža usluge administracije Oracle baza podataka. Proaktivnim praćenjem operativnog sustava i Oracle baza, problemi se riješe prije nego isti utječu na rad naših klijenata

Davor Ranković

Predsjednik HrOUG-a od 1999. godine kada je na tom mjestu naslijedio Ivana Maglića.

Deneš Kubiček

Prvi hrvatski Oracle ACE Director.

Ekonerg

Odjel Informatike bavi se projektiranjem, razvojem i uvođenjem informacijskih sustava u području djelatnosti Ekonerga posebice informacijskih sustava u zaštiti okoliša i energetici.

Elektro-kontakt d.d.

Lider na svjetskom tržištu
Elektro-kontakt kontrolira 35 posto globalnog tržišta komponenti za elektroindustriju, a 90 posto proizvodnje plasira u SAD i EU

Ericsson Nikola Tesla d.d.

Misija
Kreirati inovativna ICT rješenja koja kontinuirano poboljšavaju život ljudi stvarajući novu vrijednost
Vizija
ETK je regionalni ICT lider koji potiče i usmjerava razvoj komunikacija

Erste & Steiermärkische Bank

Banka posluje na nacionalnoj razini i pokriva gotovo sva područja Hrvatske mrežom od trenutno 119 poslovnica i 360 bankomata, opslužujući oko 600.000 klijenata.

Erste Group Card Processor d.o.o.

Erste Group Card Processor d.o.o. je novo ime kompanije MBU d.o.o. od 04.02.2014.