Croatia Lloyd d.d.

Više od 35 godina Croatia Lloyd uspješno posluje kao jedino profesionalno reosigurateljno društvo u Hrvatskoj, uvijek na usluzi domaćim osigurateljima i stranim ulagačima u Hrvatsku, kao nezaobilazna veza izmedu domaćeg i međunarodnog tržišta reosiguranja.

Djelatnost poduzeća:
Financijsko poslovanje (Bankarstvo, Osiguranje, Fondovi, Leasing, … )

Naša prednost je u tome da osim što ih možemo saslušati mi i dobro razumijemo specifične potrebe i posebne želje naših klijenata. Da bi se stekla ta sposobnost potrebno je imati dobar uvid u sve pojedinosti i posebnosti koje upravljaju našim lokalnim tržištem u tranziciji.
Mi pružamo reosiguravajuće pokriće za sve vrste rizika, bez obzira na to koliko su ti rizici veliki ili neobični.
Croatia Lloyd uspješno primjenjuje svoje veliko iskustvo i dobro poznavanje domaćeg tržišta. Imovinski i transportni rizici ostaju okosnica našeg poslovanja. Tijekom proteklih 35 godina nije bilo većeg rizika, događaja ili velike štete u kojima Croatia Lloyd nije sudjelovala.
Zavidna profesionalnost i vrlo visoka akumulacija financijskih sredstava u pričuvama sigurnosti i tehničkim pričuvama najbolji su dokaz naše učinkovitosti i profitabilnog poslovanja.

Croatia Lloyd s povjerenjem ide u susret izazovima koje donosi budućnost. S radošću izražavamo svoju spremnost da Vam budemo na usluzi.

Croatia Lloyd - logo


http://www.croatiall...

Ulica grada Vukovara 62
10000 Zagreb

tel: +385 1 6308 888
fax: + 385 1 6308 800

Kontakt osoba:

Josip Burić
e-mail: croatialloyd@croatialloyd.hr