mStart d.o.o.

mStart je poslovno-tehnološka tvrtka orijentirana na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja.

Djelatnost poduzeća:
Informacijske tehnologije

Broj djelatnika u IT-u:
Preko 100 zaposlenih

Tvrtka mStart nastala je konsolidacijom IT resursa u Koncernu 2010. godine s ciljem optimiranja ulaganja u tehnologiju u Agrokor koncernu, kao i pružanju usluga na tržištu.

Temeljito poznajemo poslovne procese u srednjim i velikim tvrtkama u različitim djelatnostima, a posebno u poljoprivredi, proizvodnji, maloprodaji, veleprodaji, distribuciji, e-commerceu, platnom prometu, uslužnim djelatnostima…

Vjerujemo u društveno odgovorno poslovanje, te potičemo inovativnost i poduzetništvo kroz kontinuiranu suradnju sa startup zajednicom, kao i zajedničke projekte s visokoškolskim ustanovama i studentske natječaje.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a imamo timove u Beogradu, Nišu, Sarajevu i Ljubljani, s kojima pokrivamo cijelo tržište Adria regije. Partneri smo s većinom banaka i kartičnih ustanova na navedenim tržištima, a naši korisnici su i neke od najvećih svjetskih tvrtki.

Uskladili smo poslovne procese s relevantnim međunarodnim normama: ISO 27001 za upravljanje informacijskom sigurnošću i PCIDSS za sigurnost transakcija kartičnih plaćanja.

mStart d.o.o.

mStart d.o.o.
Mate Krpan, predsjednik uprave

http://www.mstart.hr

Slavonska avenija 11a
10000 Zagreb

tel: +385 1 2372 100
fax: +385 1 2365 771


e-mail: mstart@mstart.hr